Ajánlataink

A Pendola Cégcsoport ajánlatai

Bíró Mihály Ház  - XX.kerület,városközpont                         www.pendola.hu/bmh
Kiadó üzletek, irodák, raktárak a XX.kerület szívében!

KIADÓ ÜZLETEK, IRODÁK, RAKTÁRAK A XX.KERÜLET VÁROSKÖZPONTJÁBAN!
GARANTÁLTAN A LEGKEDVEZŐBB BÉRLETI ÁRON! MÁR 1.500 FT/m2/hó-tól!
ÉRDEKLŐDNI: a 06/30/638-3040 vagy a 06/30/648-9825 telefonszámon!

Szent András Ház - 1084 Budapest, Víg u. 11-13.(230 lakásos társasház) www.blahagarzon.hu
A beruházás alapgondolata, hogy a belváros szívében, kitűnő közlekedési lehetőséggel, olyan kis méretű lakásokat építsünk, amely az új otthont teremtő fiatalok számára is elérhető. A fővárosban tanuló vagy tanulmányait most kezdők részére is - kis szülői segítséggel - jobb megoldás lehet, mint egy lakás bérlése vagy a kollégiumi elhelyezés. A jelenlegi kaotikus közlekedési helyzet mellett nem elhanyagolható, hogy ingatlanainktól minden egyetem gyalog elérhető. A munkahelyekre sem kell több órát utazni. A közbiztonság a térfigyelő rendszer kiépítésével megoldott, egyes épületekben 24 órás porta szolgálat üzemel. Gondoltunk azokra is akik életüket nagyobb létszámú családban, nagyobb lakásban kívánják élni, élvezni az iskola, gimnázium közelségét. Számukra 1 + 2 x fél szobás 60 -80 m2-es lakásokat terveztünk. Ezekhez a lakásokhoz ugyanilyen méretű zöldtető is tartozik, amely kizárólagos használatú.
A modern, funkcionális és a komfortérzetet fokozó különleges építészeti megoldásokat ötvöző épületben a fiatalok anyagi lehetőségeit figyelembe vevő rendkívül kedvező ár-érték arányú lakások várják majd az első otthonba költözőket, vagy azokat akik csak egyszerű saját tulajdonú lakást szeretnének vásárolni - akár kedvező feltételű hitelre is.
A belváros adta lehetőségekhez mérten a zöld tetőkertek- teraszok illetve díszkertek kialakítására törekszünk.
Az épület környezete: Elhelyezkedése: Közvetlen a Blaha Lujza térnél, új építésű házak környezetében, a főváros egyik legnagyobb közlekedési csomópontjánál (metro, villamos, buszok). Egyetemek, főiskolák gyalog is 15 percen belül elérhetőek. Bevásárlóközpontok, éjjel-nappal nyitvatartó üzletek, vásárcsarnok és a még hagyományőrző szakmák, apró üzletei biztosítják a környéken élők ellátottságát. Korházak, klinikák, szakrendelők központi helye. A belváros szinte minden színháza könnyen elérhető.

A Szent András Házban eladó lakásokkal kapcsolatban érdeklődni: 06/30/638-3040; 06/30/815-0408

A Pendola Invest Kft. ajánlata:
A Pendola Invest Kft. 2009. Január 15.-ével minden előfizetőnek Megduplázta az Internet szolgáltatás sávszélességét, változatlan árak mellett!

Új szolgáltatásaink 2009. március 1-től:

Dupla Normál 2M (2 Mbps Internet szolgáltatás, Normál Kábeltv  szolgáltatás) = 
5.490,- Ft (bruttó)

Dupla Normál 4M (4 Mbps Internet szolgáltatás, Normál Kábeltv szolgáltatás) =
6.490,- Ft (bruttó)

Dupla Extra 4M (4 Mbps Internet szolgáltatás, Extra Kábeltv  szolgáltatás) =    
                                       7.990,- Ft (bruttó)

2M Internet szolgáltatás (2 Mbps Internet szolgáltatás) = 3.490,- Ft (bruttó)

Tovább a Pendola Invest Kft. weboldalára!


/